Jul 10, 2010

Locul filmarilor Breaking Dawn, confirmate


THE TWILIGHT SAGA:BREAKING DAWN va fi filmat in Baton Rouge,Louisiana si Vancouver pana anul viitor,incepand din toamna aceasta.Urmatorul capitol din THE TWILIGHT SAGA va fi lansat in 2 filme separate cu primul avandu-si premiera pe 18 noiembrie 2011.


Bill Condon va regiza ambele filme,in care joaca Kristen Stewart,Robert Pattinson si Taylor Launter alaturi de Billy Burke in rolul lui Charlie Swan si de asemenea membrii familiei Cullen,Peter Facinelli [Carlisle],Elizabeth Reaser [Esme].Jackson Rathbone[Jasper],Nikki Reed[Rosalie] ,Ashley Greene [Alice] si Kellan Lutz [Emmett].


Proiectul, bazat pe al patrulea roman al scriitoarei seriilor Twilight,Stephenie Meyer ,este momentan scris de scenarista Melissa Rosenberg cu Wyck Godfrey,Karen Rosenfelt si Stephenie Meyer,producand.


THE TWILIGHT SAGA:BREAKING DAWN lumineaza secretele si misterele acestei fermecatoare povesti de dragoste care a cucerit milioane de oameni.


_____________________________________________


Nu exista informatii despre ce scene se vor filma in ce locatii.Exista speculatii ca din moment ce, casa lui Jacob,plaja Quileute si poienita exista in zona Vancouver aceste locatii vor fi cel mai probabil folosite.Interiorul poate fi creat in orice locatie.Casa Bellei este o unitate transportabila.Ar putea fi in orice locatie.Scenele de pe Insula Esme si vanatoarea pentru Culleni se pot potrivi frumos cu geografia Louisianei.

Traducere:Alice (Fans Twilight Saga)

No comments:

Post a Comment