Nov 16, 2009

Kristen Stewart

Kristen Stewart, cea care ii da viata personajului Bella Swan, a ales pentru intalnirea cu fanii din Londra o tinuta putin cam ciudata.
Cum ti se pare tinuta aleasa de Kristen Stewart pentru intalnirea cu fanii din Londra?
Ea a aparut imbracata cu o bluza sport, cu un imprimeu care nu se icnadra nici la capitolul animal print, nici la capitolul dungi verticale. Culorile tipatoare ale bluzei, intonuri de turcoaz, galben si negru, ar fi trebuit sa se potriveasca cel putin cu ale fustei scurte pe care a ales-o actrita, numai ca fusta avea un imprimeu total diferit, in tonuri de alb, negru, verde si altfel de galben decat cel de pe bluza.

Ea a aparut imbracata cu o bluza sport, cu un imprimeu care nu se incadra nici la capitolul animal print, nici la capitolul dungi verticale.

Culorile tipatoare ale bluzei, in tonuri de turcoaz, galben si negru, ar fi trebuit sa se potriveasca cel putin cu ale fustei scurte pe care a ales-o actrita, numai ca fusta avea un imprimeu total diferit, in tonuri de alb, negru, verde si alta nuanta de galben decat cea de pe bluza.

La toate astea Kristen a purtat o pereche de pantofi cu tocuri inalte din lac negru, dar nu si-a pus dres mat (care ar mai fi ajutat putin tinuta), ci a ramas cu picioarele goale.

Criticii nu au fost deloc incantati de tinuta actritei. Tie cum ti se pare?

Sursa

No comments:

Post a Comment