Jun 22, 2010

About Robert Pattinson and Kristen Stewart






Robert Pattinson


Pattinson s-a născut în Londra, Anglia. Mama lui Clare lucra pentru o agenţie de modeling, iar tatăl lui Richard importa maşini vintage din Statele Unite. Pattinson a studiat la Tower House School si la Harrodian School. Are două surori mai mari, Lizzy şi Victoria. Robert canta la chitara de la 5 ani, iar la pian de la 3.S-a implicat în teatru cu ajutorul Barnes Theatre Company. După ce a acumulat experienţă în spatele scenei, s-a apucat de actorie. A captat atenţia unui agent într-o piesă Tess a D'Urbervilles, iar de atunci a început să caute roluri profesioniste.
În anul 2005 l-a interpretat pe Cedric Diggory în filmul Harry Potter şi Pocalul de Foc.
În 2007 a apărut ca imaginea Hackett pentru colecţia de toamnă 2007.
Va apărea în rolurile principale din filmele How To Be (2008) şi Little Ashes (2009). În decembrie 2007, Summit Entertainment a anunţat că Pattinson îl va interpreta pe
Edward Cullen în filmul Twilight, bazat pe cartea cu acelaşi nume, scrisă de Stephenie Meyer. Filmul a avut lansarea oficială pe 21 noiembrie 2008, în Statele Unite ale Americii.





Kristen Stewart



Kristen şi-a început cariera la vârsta de 9 ani, când un agent a văzut-o jucând într-o scenetă de Crăciun la colegiul unde învăţa.Tatal ei John Stewart este regizor si producător de televiziune (a lucrat pentru Fox ), iar mama ei Jules Mann-Stewart este supraveghetoare de scenarii din Maroochydore, Queensland, Australia.Are un frate mai mare Cameron Stewart.
A mers la scoala până în clasa a 7-a, iar apoi şi-a continuat studiile acasă.
Pe 16 noiembrie 2007,
Summit Entertainment a anunţat că Kristen urma să interpreteze rolul Isabelei Swan în filmul filmul, bazat pe best-sellerul omonim scris de Stephenie Meyer. Kristen filma pentru Adventureland când regizoarea Catherine Hardwicke a vizitat studioul şi a fost „captivată” de felul în care juca. Kristen joacă împreună cu Robert Pattison, ce-l interpretează pe Edward Cullen, un vampir ce se îndrăgosteşte de Bella. Filmările au început în februarie 2008 şi s-au terminat în mai 2008. În martie 2009 au început filmările la a doua parte a filmului Amurg (Twilight), intitulat Luna Noua ce s-au terminat în data de 29 mai, acelaşi an.De asemenea un film de succes a fostThe Messengers 2007 unde a jucat rolul Jessicăi încercând să-i facă pe părinti ei să înteleagă că ceva se petrece în casă








The Messengers

No comments:

Post a Comment