Jul 29, 2009

Jennifer Love Hewitt vrea sa joace intr-unul din filmele cu "vampirul" Robert Pattinson

Jennifer Love Hewitt, actrita cunoscuta mai ales pentru rolul principal din serialul „Ghost Whishpers” si din filmul „Stiu ce-ai facut asta-vara!” a declarat de curand ca isi doreste nespus sa joace in continuarea filmului „Amurg”, indiferent de ce rol ar primi.
Jennifer Love Hewitt vrea sa joace intr-unul din filmele cu "vampirul" Robert Pattinson

Imi doresc mult de tot un rol. Pot sa car si bagajele lui Robert Pattinson la aeroport daca e nevoie, as face orice in filmul asta”, le-a marturisit ea celor de la MTV in timpul unui eveniment.

In acelasi interviu, Jennifer a mai spus ca il admira enorm pe Edward Cullen, vampirul interpretat de Robert Pattinson. „Nu exista nici o fata pe lumea asta care sa nu faca parte dintre admiratoarele lui Edward. Daca ati intalnit vreo fata care sa spuna altceva, inseamna ca era o extraterestra venita de pe o planeta care nu ar trebui sa existe”, a declarat Jennifer.

Actrita a mai spus ca regreta faptul ca nu a avut ocazia sa-l intalneasca pe Pattinson in cadrul acelui eveniment, dar a marturisit ca probabil ar fi lesinat daca l-ar fi vazut in carne si oase. In momentul interviului, ea spera totusi sa-i intalneasca pe actorii din „True Blood”. „E clar ca sunt obsedata de vampiri!”, a declarat actrita.


Sursa aici.

No comments:

Post a Comment