Sep 28, 2010

Topul celor mai bogati adolescenti

Multi dintre ei nu au implinit nici macar 18 ani si castiga deja zeci de milioane de dolari. Miley Cyrus a reusit sa stranga 48 de milioane intr-un singur an. Dar muncesc din greu pentru asta: canta, danseaza, sunt actori si participa la show-uri tv.
Topul celor mai bogati adolescenti

Iata topul celor mai bogati adolescenti din showbiz.

Taylor Swift

Taylor parca a aparut de nicaieri si a devenit una dintre cele mai influente celebritati din lume. Anul trecut nici macar nu figura in acest clasament si acum este pe locul 12. Taylor a castigat intr-un singur an 45 de milioane de dolari si a fost cea mai difuzata cantareata la radio in 2009.


The Jonas Brothers

Formatia Jonas Brothers a avut incasari de 95 de milioane de dolari din turneul mondial, dintre care 35.5 milioane le-au revenit lor. Mai castiga ceva bani si din show-ul pe care il au pe canalul Disney.


Miley Cyrus

A castigat 48 de milioane, mai ales datorita filmului Hannah Montana si turneului ei care a cuprins 57 de concerte. Catiga o multime de bani si din obiecte personalizate – tricouri, pantofi, rucsacuri etc. Este pe locul 13 in topul Forbes al celor mai bogate celebritati, anul trecut ocupand pozitia 29.

Kristen Stewart

Twilight i-a adus o gramada de bani lui Kristen Stewart. 12 milioane de auro a castigat de pe urma filmului cu vampiri, care a avut incasari de un miliard de dolari.


Justin Bieber

Justin Bieber umple toate salile de concerte si lucrul acesta se simte in conturile lui bancare. La numai 16 ani, Justin are deja 5.5 milioane de dolari. Albumul lui s-a vandut in 700.000 de exemplare in numai 3 saptamani.


Selena Gomez

Selena castiga cate 25.000 de dolari pentru fiecare episod din serialul Wizards of Waverly Place. La asta mai adaugam si incasarile din turneul pe care il face impreuna cu formatia sa, plus cele din vanzarea albumului si rezulta ca avem una dintre cele mai bogate adolescente din lume.

Dakota Fanning

Dakota Fanning a crescut practic in fata camerelor de filmat. Si banii nu au incetat sa se straga. Actrita de 14 ani castiga circa 4 milioane de dolari pe an.

Demi Lovato

Demi castiga cate 12.000 de dolari pentru fiecare episod din „Sonny with a Chance”, strangand pe an din toate activitatile ei circa 3 milioane de dolari.


Daniel Radcliffe

Interpretul lui Harry Potter a castigat intr-un singur an 25 de milioane de dolari.

2 comments:

  1. justin bieber e cel mai tare.....!:x:x:x :*:*:*

    ReplyDelete
  2. demi lovato e cea mai thare si cea mai frumoasa din intreaga lume

    ReplyDelete