Feb 24, 2010

Robert Pattinson recunoaste ca este combinat cu Kristen Stewart


Tabloidul britanic The Sun sustine ca are o declaratie a actorului Robert Pattinson, pe care acesta ar fi dat-o zilele trecute, in timpul premiilor BAFTA, in care admite ca el si Kristen Stewart sunt implicati intr-o relatie sentimentala.

Conform celor spuse ziaristilor, Robert pare sa fie impreuna cu Kristen, cei doi incercand sa ascunda acest fapt din cauza reactiei fanilor Twilight. “Ne este foarte dificil, insa da, suntem impreuna”, spune Rob. “Nu putem sa ajungem in acelasi timp din cauza fanilor. Si-ar iesi din minti”, se refera la faptul ca el si Kristen au sosit separat la ceremonia de decernare a premiilor BAFTA 2010, mai mult, fara sa stea in acelasi loc de-a lungul celor cateva ore. “Suntem in aceeasi sala si este un eveniment public, dar nu ne este usor. Trebuie sa facem o groaza de lucuri pentru a nu atrage atentia.”

Anterior declaratiei din The Sun, Kristen si Rob au fost vazuti la acelasi BAFTA after-party din Londra, unde au venit separat dar au plecat impreuna, cu masina. Surprinsi de fotografi, ei par destul de suparati.

Sa fie adevarat? Sa fie doar o minciuna de presa? Sau o minciuna de marketing a producatorilor Twilight, pusi pe facut zarva in jurul viitorului Eclipse?

No comments:

Post a Comment