Jan 5, 2010

Robert Pattinson recunoaste ca a fost indragostit de Kristen Stewart

Robert Pattinson a recunoscut recent ca a venit la preselectia pentru distributia filmului Amurg pentru a o cunoaste pe actrita Kristen Stewart, care, la vremea aceea, era deja aleasa pentru a juca rolul Bellei Swan.

“Atunci cand am citit scenariu habar nu avea ca mai sunt si niste carti dupa care a fost facut. Singurul motiv pentru care am participat la casting a fost Kristen, pentru ca tocmai ce o vazusem in Into the Wild.

Intrebat despre relatia de acum cu colega din Twilight, Rob a spus ca sunt doar buni prieteni, desi nu asa ar fi vrut sa fie cazul acum doi ani. “Desigur ca eram indragostit de ea, insa acum suntem numai prieteni foarte buni”, spune Rob.

Spre dezamagirea fanilor filmului cu vampiri, Rob si Kristen nu au dus niciodata oficial relatia lor si in afara ecranului. Desi au fost vazuti de mai multe ori in ipostaze care ar fi sugerat o relatie intima, cei doi actori au negat de fiecare data zvonurile.

Insa ei vor trebui sa mai lucreze impreuna pentru ultima parte din filmul Twilight, care se va filma spre sfarsitul anului acesta…


Sursa

No comments:

Post a Comment