Jul 24, 2009

Actorii principali din 'New Moon' au vorbit deschis despre filmari

Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner si Chris Weitz au luat parte la o discutie deschisa despre continuarea filmului 'Twilight', 'New Moon', in San Diego, precedat de prezentarea trailerului.

Actorii au fost intrebati despre filmari, iar Lautner a vorbit despre importanta adaptarii la personajul complicat pe care l-a interpretat. El a declarat ca "Jacob trece prin multe in film - se transforma mental si emotional. Cea mai mare provocare a fost din punct de vedere fizic, sper ca veti fi multumiti cand veti vedea rezultatul."
Robert Pattinson, pe de alta parte, a povestit amuzat cum nu s-a pregatit pentru scenele unde este halucinatia din imaginatia lui Bella. "Am stat inexpresiv pe o cutie verde", a spus in timp ce radea.
Kristen Stewart a declarat ca i-a fost greu sa o joace pe Bella pentru ca este foarte emotionant, in conditiile in care il pierde pe Edward in "New Moon".
Scurtele secvente oferite din film au dezvaluit fanilor o tensiune foarte puternica intre Pattinson si Stewart. Fanii au fost extaziati de diferite scene mai profunde dintre Bella si Edward.
Chris Weitz, regizorul "New Moon", le-a spus fanilor ca va fi un film mult mai intens si mai dinamic.
Filmul va fi lansat in SUA pe 20 noiembrie.
Gasiti intregul interviu pe site-ul MTV.

Sursa aici.

No comments:

Post a Comment