Jan 7, 2011

Robert Pattinson va juca in adaptarea romanului Cosmopolis

Starul din Twilight, Robert Pattinson, s-a alaturat lui Marion Cotillard si Paul Giamatti in Cosmopolis, adaptarea romanului cu acelasi nume al lui Don DeLillo, scrie Deadline.
David Cronenberg va regiza si va fi autorul scenariului acestui thriller cu accente dramatice, care il va avea pe Robert Pattinson in rolul lui Eric Parker, un tanar geniu al afacerilor, multimiliardar.
Intr-o singura zi, Eric are parte de o cursa nebuneasca si plina de situatii neprevazute prin Manhattan, cu luxoasa si multifunctionala sa limuzina, si isi pierde toti banii pariind pe yen intr-un nefast moment la bursa. Traseul sau este presarat de o multime de femei atragatoare, adrenalina, conflictul cu tatal sau, amenintari, intr-un film ce va face analiza capitalismului intr-un oras al viitorului. Majoritatea scenelor se petrec in masina care il transporta pe Eric din loc in loc.
Cottilard va fi sotia protagonistului, iar Giamatti unul din urmaritorii sai, angajat sa-l hartuiasca dupa ce pierde cantitați foarte mari din banii unor clienti.
Pattinson l-a inlocuit pe Colin Farrell, care a renuntat la rol pentru a putea lucra la remake-ul lui Total Recall, ale carui filmari vor incepe, asemenea lui Cosmopolis, la jumatatea lunii mai.

Sursa

No comments:

Post a Comment