Jan 5, 2011

Data de lansare Water for Elephants in Romania

TwilightSaga.ro, site-ul Twilight oficial in Romania, a confirmat ca cel mai recent film al lui Robert Pattinson, Water for Elephants (Apa pentru Elefanti) va fi lansat si in Romania. Data fixata de catre distribuitorul roman pentru lansarea peliculei in cinematografele de la noi este 15 Aprilie 2011.

Synopsis film:

Tanarului Jakob Jankovski ii mor ambii parinti intr-un accident, chiar cu o saptamana inainte ca el sa-Si dea examenul de absolvire a facultatii de medicina veterinara. Socul il arunca intr-o aventura care ii va schimba viata pentru totdeauna. Pe cand incearca sa fuga de noua sa conditie, el se arunca din intamplare intr-un tren apartinand unui circ care dadea reprezentatii prin America. Este perioada Marii crize economice din anii '30, iar locurile de munca sunt extrem de greu de gasit.

La circ ii cunoaste pe Marlena si August Rosenbluth. El este directorul menajeriei circului si dresorul animalelor, iar soţia sa participa in spectacol cu un numar cu cai dresaţi. Jacob va primi slujba de veterinar, ceea ce il va aduce in anturajul familiei Rosenbluth, descoperind cruzimea lui August faţa de animale, dar si faţa de oameni. intre Marlena si Jacob izbucneste o dragoste intensa, cu atat mai mult cu cat este foarte periculoasa.

Jacob se imprieteneste cu clovnul pitic Kinko si cu batranul Camel, care il ajuta sa primeasca de lucru la circ. Tanarul va descoperi ca lumea circului este plina de primejdii si rivalitate, iar oamenii isi au aici locul lor bine stabilit. Un rol decisiv va juca in poveste elefantul Rosie.

Trailerul filmului poate fi vazut aici.

Datele de lansare in alte tari:

Argentina - Aprilie 28
Australia- Iunie 9
Belgia - Aprilie 27
Brazilia - Aprilie 29
Bulgaria - Aprilie 15
Cehoslovacia - Mai 19
Danemarca - Mai 5
Finlanda - Aprilie 22
Franta - Aprilie 20
Germania - Aprilie 21
Italia - Aprilie 22
Tarile de Jos - Aprilie 14
Novegia - Aprilie 15
Filipine - Iulie 6
Polonia - Mai 6
Portugalia - Mai 5
Rusia - Aprilie 14
Singapore - Iunie 7
Sudafrica - Aprilie 15
Suedia - Aprilie 15
Elvetia - Aprilie 14 (D-Schweitz)
Aprilie 20 (Romandie)
Aprilie 21 (Elvetia Germana)
Aprilie 22 (Ticino)
U.K. - Aprilie 22

Source

1 comment:

  1. se merita se mergi la filmul asta.. vreau sa merg astazi la 5 si am de ales dintre asta si scufita rosie... nu ma pot hotari!!

    ReplyDelete