Sep 10, 2010

"The Short Second Life of Bree Tanner" va avea o adaptare cinematografica?!


Veşti bune şi veşti proaste pentru toţi fanii "Twilight. Se pare că Summit Entertainment planifica sa-i ofere lui Bree Tanner propriul său film după romanul "Second Life din Bree Tanner" pentru a deveni un bestseller. Vestea proasta este ca ... probabil, nu ar trebui să ne aşteptam ca, Kristen Stewart, Robert Pattinson şi Taylor Lautner sa participe la aceasta.

Zvonul vine de la blog-ul "What's Playng", în cazul în care aceştia afirmă că Summit-ul încearcă să facă un plan de atac pentru adaptarea Bree Tanner, şi, probabil, nu o va include pe Jodelle Federland, care a jucat personajul în Eclipse, unde suferit o moarte brutală în mâinile lui Jane (Dakota Fanning). Nu ar fi interesant, atunci, dacă sora mai mică a Dakotei, Elle, joacă în acest presupus film ? Da, Elle este una dintre actritele zvon, cum ar fi Clié Moretz (pe care o poti vedea ca pe un vampir în remake-ul filmului Let Me In, sau în Kick-Ass).

Nu sunt date pentru a stii cand s-ar filma Bree Tanner (în cazul în care ajunge in salile de cinema), sau, poate, planul este de a fi lansat direct pe DVD (poate ca un supliment de pe DVD-ul Eclipse?). Pentru cei care au citit romanul, există suficient material în el pentru un film întreg? Sau a fost mai mult ca un film de scurt?

Ce credeti despre asta?

Traducere: Alice
Sursa

No comments:

Post a Comment