Jun 24, 2010

Robert Pattinson Ruda cu Vlad Tepes


Actorul Robert Pattinson este rudă cu Vlad Ţepeş - presă
24 Iunie 2010
Robert Pattinson este ruda cu Vlad Tepes


Robert Pattinson a devenit celebru cu ajutorul filmului Twilight
Diana Codreanu
SE PARE ca “vampirul” ROBERT PATTINSON, actorul care a devenit faimos peste noapte cu ajutorul seriei “Twilight”, ar fi var cu PRINTII HARRY si WILLIAM ai Marii Britanii, care sunt urmasii lui DRACULA.
Cel putin asa sustine presa britanica, care citeaza un site specializat in genealogie, potrivit Libertatea.
Cercetatorii de la Ancestry.com au descoperit ca vampir vegetarian, Robert Pattinson, ar fi ruda cu Vlad Tepes, domnitorul care a inspirat romanul “Dracula” al lui Bram Stoker.

Astfel, in urma unor cercetari stiintifice complicate, tanarul interpret al unui rol de vampir este o ruda indepartata a “adevaratului Dracula“.

"Să identificăm membrii familiei lui Pattinson până în vremea lui Vlad Ţepeş a fost o sarcină dificilă, însă informaţiile pe care le-am aflat au creat un acompaniament perfect pentru franciza «Amurg/ Twilight»", a declarat Anastasia Tyler, expert în genealogie, pentru site-ul Ancestry.com, citată de Reuters.Robert Pattinson, rudă cu Vlad Ţepeş?
Un site specializat în a crea arborele genealogic al vedetelor a ajuns la concluzia că Robert Pattinson este rudă cu prinţii Harry şi William ai Marii Britanii care, la rândul lor, sunt urmaşii lui Dracula.
fSpecialiştii site-ului au declarat că au descoperit recent faptul că actorul care este protagonistul unei serii de lungmetraje despre iubirea eternă a unei tinere pentru un vampir atipic care a devenit vegetarian ar fi rudă cu Vlad Ţepeş care a intrat în literatura internaţională cu apelativul Dracula. Datele folosite de cei de la ancestry.com sunt mai mult sau mai puţin ştiinţifice, dar asta nu i-a împiedicat să facă o astfel de afirmaţie.
Pană în Vremea lui Vlad Ţepeş o Fost O Sarcina dificilă , de îngrijire Insa pe informaţiile le -am creat UA aflat acompaniament perfect al ONU pentru Franciza " Amurg / Twilight » " , una de declaraţii Anastasia Tyler , expert genealogie In, pentru site -ul Ancestry.com , citată de Reuters.
Experţii în genealogie susţin că Pattinson şi Vlad Ţepeş (1431 - 1476) sunt înrudiţi prin intermediul actualei familii regale britanice.
Robert Pattinson, în vârstă de 24 de ani, este o rudă îndepărtată a prinţilor William şi Harry, pe linie paternă, probabil prin intermediul familiei Pickering, care a trăit în nordul Angliei la începutul anilor 1500.
"Fără să mai fie vorba de această dată de mituri şi de magie, am descoperit că regalitatea şi vampirii abundă în trecutul familiei lui Pattinson, făcând astfel ca viaţa lui să fie la fel de supranaturală ca şi aceea pe care o are pe marele ecran", a adăugat Anastasia Tyler.
Robert Pattinson nu este singurul star de cinema al cărui trecut pare să se asemene cu viaţa personajului interpretat pe marele ecran. Anul trecut, experţii site-ului Ancestry.com au afirmat că actriţa Emma Watson, interpreta tinerei Hermione Granger din franciza "Harry Potter", este înrudită cu o femeie care a trăit în secolul al XVI-lea şi care a fost acuzată de vrăjitorie.
Robert Pattinson interpretează rolul vampirului Edward Cullen în franciza cinematografică inspirată din romanele autoarei americane Stephenie Meyer. Primele două lungmetraje din această franciză de succes - "Amurg", de Catherine Hardwicke, şi "Saga Amurg: Lună Nouă", în regia lui Chris Weitz - au obţinut împreună încasări de 1,1 miliarde de dolari. Volumele scrise de Stephenie Meyer - "Amurg" şi continuările "Lună Nouă", "Eclipsa" şi "Zori de Zi" - au fost vândute în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial, potrivit editurii britanice Little, Brown Book Group. Al treilea film din serie, "Saga Amurg: Eclipsa", va avea premiera joi, la Los Angeles, urmând să intre în sălile de cinematograf americane pe 30 iunie. Filmul va ajunge pe marile ecrane din România pe 2 iulie.

Robert Pattinson ar fi văr cu Prinţii Harry şi William ai Marii Britanii, care sunt urmaşii lui Dracula.

Vedeta seriei de filme despre iubirea unei tinere pentru un vampir vegetarian, Robert Pattinson, ar fi rudă cu Vlad Ţepeş, domnitorul care a inspirat romanul "Dracula" al lui Bram Stoker, relatează AP, care citează experţi în genealogie de la ancestry.com.Potrivit site-ului specializat în a face, mai mult sau mai puţin ştiinţific, conexiuni de acest fel, tânărul interpret al unui rol de vampir este o rudă îndepărtată a "adevăratului Dracula".
Inexacte din punct de vedere istoric, informaţiile despre Vlad Ţepeş îl dau pe acesta, în relatarea britanicilor, drept conducător al Transilvaniei. Singura dată corectă este aceea a secolului în care a domnit Ţepeş - al XV-lea.
Potrivit specialiştilor consultaţi în legătură cu acest subiect, legătura de rudenie dintre Pattinson şi Ţepeş ar fi "intermediată" de familia regală britanică, în condiţiile în care actorul este văr cu prinţii William şi Harry, iar domnitorul român ar fi pentru aceştia "unchi îndepărtat".

No comments:

Post a Comment