Jan 23, 2010

Ia 7.500.000$ pentru un rol

Interpretul personajului Jacob Black din saga "Twilight" este cel mai bine platit ado- lescent din Cetatea Filmului. Pentru a aparea in pelicula "Northern Lights", el va fi platit cu o suma foarte mare.

Profesionist. Taylor este expert in arte martiale
Taylor Lautner a facut ravagii in randul tinerelor din intreaga lume dupa ce a aparut in "New Moon", a doua parte a celebrei serii "Twilight", unde i-a dat viata personajului Jacob Black - care este un varcolac. Producatorii au simtit imediat ca pustiul, in varsta de 17 ani, are lipici la public si au facut eforturi sa-l coopteze in noi filme, tentandu-l cu sume impresionante. Astfel, Taylor a devenit cel mai bine platit adolescent de la Hollywood, dupa ce a semnat un contract in valoare de 7,5 milioane de dolari pentru urmatorul sau rol. Simpaticul junior va aparea in filmul "Northern Lights", unde il va avea ca partener pe mult mai versatul sau coleg de breasla, starul Tom Cruise. Pelicula, care va fi regizata de John Moore, va
avea premiera anul viitor. Taylor Lautner a facut karate de la varsta de sase ani pana la 13 ani, castigand mai multe competitii importante la categoria sa de varsta. Primul rol l-a primit in 2001, in "Shadow Fury".

No comments:

Post a Comment