Jan 23, 2010

Americanii şi-au ales favoriţii la Premiile People’s Choice

Sandra Bullock (stânga), primul titlu „Actriţa preferată“

Sandra Bullock (stânga), primul titlu „Actriţa preferată“

Filmul „Saga Amurg: Lună Nouă“ şi Sandra Bullock au fost marii câştigători ai galei People’s Choice, care a avut loc în noaptea de miercuri, la Los Angeles. „Filmul preferat“ a fost „Lună Nouă“, iar „Saga Amurg“ a primit statueta pentru „franciza preferată“.

Distribuţia filmului cu vampiri a luat premiul pentru „cea mai bună echipă de actori", iar interpretul vârcolacului Jacob, Taylor Lautner, a fost numit „cel mai bun actor debutant într-un film".

Sandra Bullock, pentru care 2009 a fost anul în care a avut cel mai mare succes în carieră, a primit titlul de „actriţă preferată", iar unul dintre filmele ei, „Vrei să te însori cu mine?", a fost numit „cea mai bună comedie". Bullock este nominalizată la Globul de Aur pentru rolul din „The Blind Side" şi, potrivit unor specialişti, are şanse şi la Oscarul pentru rol principal.

Premianţii au fost votaţi de către public, pe site-ul oficial People's Choice, iar anul acesta au fost înregistrate 60 de milioane de voturi, o cifră fără precedent.

Johnny Depp a câştigat al şaselea trofeu People's Choice, pentru „actorul preferat", în timp ce Hugh Jackman a fost răsplătit cu premiul de „eroul de acţiune preferat". Producţia Pixar „Up" a câştigat premiul pentru „filmul de familie preferat". Şi pelicula lui Quentin Tarantino, „Ticăloşi fără glorie", a primit un premiu, „filmul independent favorit".

„Dr. House", dublu câştigător

Drama medicală „Dr. House" a câştigat două dintre categoriile destinate producţiei de televiziune, „serialul de dramă preferat" şi „actorul dramatic preferat", pentru Hugh Laurie, interpretul doctorului House. Sitcomul „The Big Bang Theory" a fost desemnat „comedia preferată". Votanţii au decis că „American Idol" este „emisiunea-concurs preferată" şi că serialul „True Blood" este „obsesia preferată de la TV".

Premiul pentru „celebritatea web preferată", oferit pentru prima dată în acest an, a fost câştigat de actorul Ashton Kutcher.

La categoriile muzicale, tânăra Taylor Swift a fost numită „artista preferată".

Lady Gaga şi Mariah Carey au fost desemnate şi ele „artista pop preferată", respectiv „artista R&B preferată". Soţul lui Nicole Kidman, cântăreţul de muzică country Keith Urban, a fost numit „artistul preferat", iar Eminem a fost ales „artistul hip-hop preferat". Paramore a fost câştigătorul categoriei „trupa rock preferată".

No comments:

Post a Comment