Jul 10, 2009

Aparitii personale


Vrei o stea care nu este Robert Pattinson sau Kristen Stewart sa vina la petrecerea de ziua ta? Sau la petrecerea de Halloween ? Sau poate face un aspect la shopping mall-ul local?

Stele ca Ashley Greene (Alice), Kellan Lutz(Emmett)şi Peter Facinelli (Carlisle) pot primi până la 20.000 dolari pentru o astfel de aparitie, în funcţie de un agent de divertisment care lucrează cu multe din aceste tinere stele ...

Mike Esterman a anunţat la începutul acestei săptămâni că el lucrează cu multe dintre stelele voastre favorite din Twilight-dar nu Pattinson sau Stewart- pe aparitii personale.

Deoarece punerea lui în anunţul de ieri dimineata, Esterman a spus ca a primit-o anchetă în cea mai mare parte pentru cumparaturi la mall ,mers la cluburi de noapte şi de cât mai departe ca Dubai, Japonia si Peru.

O femeie din New York la invitat pe Facinelli la petrecerea de ziua ei de 30 de ani , în luna octombrie.

Nici o surpriză, dar de Halloween este o mare sărbătoare pentru filmul vampirilor. O cerere de ieri a fost pentru Ashley Greene si Kellan Lutz să participe la o petrecere de Halloween în Atlantic City, NJ "Evenimentele de Halloween sunt cele mai scumpe fiindca sunt in jurul vacantei", spune Esterman.

În medie, stele vor aduce la aproximativ 20.000 dolari plus hotel, produse alimentare şi zbor cu avionul la calsa 1.

Alti membri ca Esterman au de lucru printre altele, cu Edi Gathegi(Laurent), Rachelle Lefevre (Victoria) şi Billy Burke(Charlie).

No comments:

Post a Comment