Jul 4, 2009

10 lucruri pe care nu le stiati despre Ashley Greene….

1. Ironia sortii: Ashley Greene este nascuta in Jacksonville, acolo unde are loc actiunea din saga Twilight la un moment dat…Surprinzator, nu???
2. Actrita pe care o admira cel mai mult este Audrey Hepburn, datorita stilului si elegantei acesteia.
3. Pentru a da un exemplu bun milioanelor de fani, ea a decis sa se lase de fumat…Ar face bine si Kristen, nu??
4. Desi ea sta de la 17 ani in LA, fratele ei Joe, care este cu un an mai mare, inca mai locuieste cu parintii in Florida…
5. Adora surfingul, lucru care se vede clar din excursia facuta la o plaja din California, unde l-a intalnit pe Adrian Gardiner, atunci cand au aparut zvonuri ca ar exista ceva intre ei…
6. Ea, care orice alta fata, viseaza la un baiat care s-o inteleaga, sa o respecte, cu bun simt….Oare l-a gasit deja???
7. Dintotdeauna a visat la o cariera de model (este si indreptatita), dar din cauza inaltimii, a fost sfatuita sa aleaga actoria…
8. Si frumoasa, si desteapta!!!…A absolvit liceul la doar 17 ani din Jacksonville…
9. Fiind foarte tipicara, a tinut sa devina in aurncari de baseball, pentru scena de baseball din Twilight….
10. Este de parere ca ROBSTEN ar tb sa existe de abia dupa terminarea filmarilor ecranizarilor seriei Amurg deoarece o posibila relatie ar strica armonia in echipa de filmare…..

10 lucruri pe care nu le stiati despre…Kellan Lutz

1. Al doilea nume al sau este Christopher.
2. Are 6 frati si o sora (WOW).
3. Atat Kellan cat si “fratele sau” din Twilight, Robert Pattinson au lucrat in domeniul modellingului cand erau tineri.
4. Kellan a invatat foarte mult in anii de liceu, primind astfel o groaza de burse. Totusi, le-a refuzat pe toate, dorindu-si sa ajunga actor.
5. Locul lui preferat din toata lumea este Africa de Sud.
6. Va juca impreuna cu buna lui prietena, Ashley Greene si in filmul Warrior.
7. Kellan a aparut in 2006 in reclama pentru parfumul lui Hillary Duff : “With love…Hillary Duff” si in 2007 in videoclipul artistei: “With love”
8. In Heroes, era logodit cu personajul jucat de Haiden Panettiere.
9. Daca nu s-ar fi facut actor Kellan ar fi vrut sa fie inrolat in armata marina.
10. Motto-ul lui este: “Niciodata nu inceta sa visezi…Pentru ca in vise nu incetezi niciodata sa traiesti”.

10 lucruri pe care nu le stiati despre…Taylor Lautner

1. Taylor s-a apucat de actorie dupa ce instructorul lui de arte martiale i-a spus ca ar trebui sa incerce.
2. Actorii lui favoriti sunt Tom Cruise si Mike Meyers.
3. Are un caine, Roxxy.
4. Taylor are stramosi francezi, olandezi, germani si nativi americani.
5. Cand avea 11 ani era considerat nr. 1 in lume pentru NASKA’s Black Belt Open Forms, Musical Weapons, Traditional Weapons si Traditional Forms. A vastigat campionatul mondial junior un an mai tarziu.
6. Pentru a se pregati pentru New Moon Taylor s-a antrenat la sala in fiecare zi cu Edi Gathegi.
7. Prietenii cei mai buni ai lui Taylor sunt un dansator si un magacian.
8. I-ar placea sa regizeze filme cand va fi adult.
9. Al doilea lui nume este Daniel.
10. Ii place sa joace fotbal si baseball in timpul lui liber.

10 lucruri pe care nu le stiati despre…Robert Pattinson

Ok girls! Stiu c-ati asteptat articolul asta (chiar daca majoritatea stiti deja totul despre Rob):

1. Robert s-a nascut pe 13 mai, 1986 (pariu ca n-o stiati pe asta :) ) ). Mama lui, Clare lucra are o agentie de modeling, in timp ce tatal lui, Richard importa masini de colectie din America.
2. A inceput sa lucreze ca model cand avea numai 12 ani si avea succes deoarece “arata ca o fata”. “Am avut o groaza de contracte in perioda aceea, deoarece lookul meu era la moda” declara el.
3. Pattinson a fost aproape sa refuze rolul lui Edward Cullen in Twilight deoarece era prea ” perfect”(la Edward ma refer) pentru a se ridica la asteptarile publicului. El a spus: “Reactia initiala a fanilor a fost 100% “este total nepotrivit pentru rol”. Si eram de acord cu ei”.
4. Crescand cu cele doua surori mai mari ale lui, Lizzy si Victoria, Robert se plange ca era terorizat in perioada copilariei. “Pana sa implinesc 12 ani surorile mele obisnuiau sa ma imbrace ca pe-o fata si sa ma prezinta cu numele de Claudia. Abia dupa ce s-a mutat la o scoala normala si “a descoperit gelul de par” a devenit cel dupa care suspina acum toate adolescentele.
5. Faima si showbizul sunt in mod sigur prezente in sangele familiei Pattinson, sora mai mare a lui Rob, Lizzy fiind o cantareata excelenta. Descoperita de EMI cand avea doar 18 ani, deja are 2 hituri in top 20: “Dreaming” si “The day it rained forever”. Nu va faceti griji :) ) ! Nici eu n-am auzit de ele…. ;)
6. 2008 s-a dovedit a fi un an excelent pentru Rob. Twilight l-a adus in atentia a milioane de adolescente si l-a facut sa castige multe premii: Rolling Stone’s Hottest Actor, Entertainment Tonight’s Top Hunk, LA Times’s Breakout Star, Forbes’s Breakout Star si multe altele.
7. Cine era modelul lui Rob in domeniul actoriei in adolescenta? Destul de ciudat, este vorba despre rolul lui Jack Nicholson in One Flew Over The Cuckoo’s Nest ce-l interpreta pe R.P McMurphy care l-a inspirat pe Rob sa devina un star de cinema. ” M-am uitat la One Flew Over the Cuckoo’s Nest cand aveam cam 13 ani si apoi m-am imbracat ca el. Am incercat s-i copii accentul. Am facut totul exact ca el.”
8. Pe langa a fi un actor de succes, cantaret si model, Pattinson se poate lauda si cu faptul ca este expert in scufundari. A fost nevoit sa invete acest lucru pentru rolul lui ca si Cedric Diggory in “Harry Potter and the Goblet of Fire”.
9. Pentru a impresiona producatorii la auditiile de la Harry Potter, Rob a inventat faptul cum ca ar fi un fan inrait al fotbalului si al snowboardingului. De fapt, ii plac mai mult dartul si biliardul.
10. A juca unul dintre rolurile principale in cele mai mari francize ale filmului din toate timpurile are un pret: “Primesc scrisori care spun- Ma voi sinucide daca nu te uiti la High School Musical 2 cu mine”, spune el. “E un pic cam nebunesc”

10 lucruri pe care nu le stiati despre…Kristen Stewart

1.Ochii ei sunt in realitate verzi, dar poarta lentile de contact maro cand o joaca pe Bella Swan.
2.A inlocuit-o pe Hayden Panettiere in Panic Room.
3.Kristen a fost nominalizata pentru premiul Young Artist de multe ori, dar nu a castigat niciodata.
4.Kristen are 3 caini: Oz, Jack si Lily, dar mai are si o pisica: Jella
5. I-ar placea sa mearga la o universitate din Australia.(mama ei este australianca.
6. Kristen merge la o scoala online, unde merg foarte multi actori tineri ( printre care se numara si colega ei din “New moon” sau “The Runaways”, Dakota Fanning) , numita LURAL SPRINGS LONG DISTANCE SCHOOL, unde actorii au mai mult timp pentru actorie.
7. Kristen are 3 frati mai mari, dintre care unul adoptiv.
8.Cartea ei favorita este “East of eden” de John Steinbeck.
9.lui Kristen ii place sa scrie si sa gaseasca poeme terapeutice.
10.Poate canta la chitara si adora sa faca surf.

No comments:

Post a Comment